Sandvisul Croque Madame este un preparat de inspiratie franceza, care a fost adoptat in bucataria internationala.
Timp de preparare
20 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
20 g unt topit
2 felii de paine
2 felii de sunca
10 g mustar
150 g cascaval, feliat
1 ou prajit
Mod de preparare
Incinge o tigaie, apoi unge painea cu unt pe ambele parti si formeaza 1 sandvis, cu cate 2 felii de sunca, putin mustar si cascaval in mijloc.
Adauga sandvisurile in tigaia incinsa si apasa usor cu o spatula. Lasa pe foc timp de 1 - 2 minute. Da tigaia la cuptorul incins pentru 2 - 3 minute.
Aseaza sandvisul pe farfurie, iar deasupra pune oul prajit. Serveste sandvisul pe un pat de salata verde.
Trucuri
Mareste numarul de ingrediente, in functie de numarul persoanelor care sunt la masa. In reteta sunt precizate cantitatile pentru o singura portie.
Tipul bucatariei
Internationala