Drobul de ciuperci se potriveste de minune intr-un meniu vegetarian.
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
1 legatura usturoi verde
5 oua
1/2 legatura patrunjel
1,5 kg ciuperci
2 legaturi ceapa verde
sare
piper
3 linguri ulei masline
Mod de preparare
Curata ciupercile de pielite, toaca-le marunt, apoi pune-le la calit in uleiul de masline.
Adauga partea alba de ceapa, tocata si ea marunt.
Intr-un bol incapator amesteca ciupercile calite cu ceapa verde tocata marunt, patrunjelul, ouale si usturoiul maruntit.
Potriveste compozitia de gust cu sare si piper. Pune compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Da tava la copt, circa 25 de minute, la foc mediu.
Serveste drobul de ciuperci bine racit, taiat in felii groase.
Trucuri
Serveste drobul cu rosii cherry si cas de oaie.
Tipul bucatariei
Internationala