Feta cu sos mediteranean

/ / Modificat: 2013-01-28
Feta cu sos mediteranean

Feta cu sos mediteranean este un aperitiv usor de vara, inspirat din bucataria greceasca.

Timp de preparare

20 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

400 g branza feta

6 rosii

2-3 linguri capere murate

1/2 lingurita fulgi de ardei

oregano uscat

busuioc

2 linguri ulei de masline

sare

piper

Mod de preparare

Unge un vas termorezistent cu ulei de masline, apoi rupe branza feta in bucati potrivite si aseaza-le in acest vas.

Opareste rosiile, apoi curata-le de coaja si seminte. Taie-le cubulete mici.

Presara cubuletele de rosii peste branza feta, adauga caperele scurse de zeama si presara oregano uscat si busuioc tocat marunt.

Potriveste preparatul de gust, adaugand piper proaspat macinat si sare. La final, presara si niste fulgi de ardei iute.

Pune preparatul la cuptor, la 200 de grade, pentru 10-12 minute.

Tipul bucatariei

Greceasca

Taguri Feta

Articole recomandate

Citeste si despre