Melon au jambon

/ / Modificat: 2014-01-22
Melon au jambon

Melon au jambon sau prosciuto melone este denumirea pentru un aperitiv foarte gustos, preparat din putine ingrediente.

Foto: tastetalks.wordpress.com

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

8-10 felii jambon

1 pepene galben copt

8-10 fire ceapa verde (optional)

Mod de preparare

Taie pepenele pe jumatate, scoate-i samburii, apoi curata-l de coaja. Taie pepenele felii groase, apoi infasoara aceste felii in suvite de jambon.

Serveste aperitivul imediat, cu un vin bun alaturi.  

Trucuri

Optional, poti strange si fixa rulourile cu ajutorul unui fir de ceapa verde.

Daca iti doresti o prezentare iesita din tipare, poti alege sa transformi acest aperitiv intr-un fel de salata.

Folosesti o jumatate de pepene galben curatata de seminte si pui in mijlocul ei cuburi de pepene, si jambonul taiat fasii.

Pe deasupra poti presara menta proaspata.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre