Oua umplute cu ton

/ / Modificat: 2012-06-25
Oua umplute cu ton

Unul dintre cele mai simple aperitive, ouale umplute cu ton se pregatesc destul de repede, cu minim de efort.

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

5 oua fierte

100 g ton

1 lingura maioneza

2 linguri masline, fara samburi

sare

piper

boia

Mod de preparare

Scurge bine zeama de la carnea de ton, faramiteaza-o cu o furculita si apoi pune-o intr-un castron. Adauga maioneza, patrunjelul tocat, caperele, maslinele tocate si omogenizeaza foarte bine aceste ingrediente.

Taie ouale fierte astfel incat sa fie zimtate, in doua jumatati egale. Scoate cu grija galbenusul.

Faramiteaza galbenusurile de oua si adauga-le in compozitia de umplutura. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Apoi umple jumatatile de ou cu umplutura de ton. Decoreaza ouale cu putin praf de boia.

Serveste ouale dupa ce au stat minim 30 de minute la rece, la frigider.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Oua umplute Ton

Articole recomandate

Citeste si despre