Retete culinare - Aperitive - Pagina 7

Pasta de ficat

Pasta de ficat

Pasta de ficat reprezinta o alternativa sanatoasa si foarte gustoasa a pateului de ficat din comert. Este hranitoare si are toate sansele sa fie pe placul...

Rosii pane

Rosii pane

Rosiile pane sunt foarte delicioase si reprezinta o reteta simpla de sezon, ideala pentru micul-dejun. Se servesc cu felii de bagheta neagra alaturi sau...

Tarte cu rosii

Tarte cu rosii

Tartele cu rosii sunt niste aperitive gustoase de vara, care pot fi servite calde sau reci, dupa preferinta.

Dovlecei cu branza

Dovlecei cu branza

Dovleceii cu branza se servesc ca aperitiv cald, fiind un preparat simplu de sezon.

Rulouri de vinete cu piept de pui

Rulouri de vinete cu piept de pui

Rulourile de vinete cu piept de pui sunt foarte usor de preparat. Reteta este preluata din bucataria italiana, unde aceste rulouri se servesc ca aperitive...

Quiche

Quiche

Quiche este un fel de tarta-placinta cu branza sarata care se prepara indeosebi in bucataria franceza.

Placinta cu pui

Placinta cu pui

Placinta cu pui este un preparat satios, care se poate servi cald sau rece, dupa preferinta.

Tarta cu ardei

Tarta cu ardei

Tarta cu ardei se serveste rece, ca aperitiv. Este o reteta savuroasa de vara, care se prepara foarte usor.

Esential in Retete culinare

1 5 6 7 8 9 15