Retete culinare - Aperitive - Pagina 7

Tarte cu rosii

Tarte cu rosii

Tartele cu rosii sunt niste aperitive gustoase de vara, care pot fi servite calde sau reci, dupa preferinta.

Dovlecei cu branza

Dovlecei cu branza

Dovleceii cu branza se servesc ca aperitiv cald, fiind un preparat simplu de sezon.

Rulouri de vinete cu piept de pui

Rulouri de vinete cu piept de pui

Rulourile de vinete cu piept de pui sunt foarte usor de preparat. Reteta este preluata din bucataria italiana, unde aceste rulouri se servesc ca aperitive...

Quiche

Quiche

Quiche este un fel de tarta-placinta cu branza sarata care se prepara indeosebi in bucataria franceza.

Placinta cu pui

Placinta cu pui

Placinta cu pui este un preparat satios, care se poate servi cald sau rece, dupa preferinta.

Tarta cu ardei

Tarta cu ardei

Tarta cu ardei se serveste rece, ca aperitiv. Este o reteta savuroasa de vara, care se prepara foarte usor.

Vinete cu usturoi

Vinete cu usturoi

Vinetele cu usturoi pot fi servite ca aperitiv sau ca garnitura, langa o friptura de pasare.

Rosii umplute cu branza de vaci

Rosii umplute cu branza de vaci

Rosiile umplute cu branza se pot pregati ca aperitive reci pentru petreceri, insa reprezinta si o alternativa pentru o cina usoara, de vara.

Pasta cu branza, sunca si ardei

Pasta cu branza, sunca si ardei

Pasta cu branza, sunca si ardei poate fi folosita drept compozitie pentru foietaje sau se poate servi simpla, pe felii de paine proaspata. 

Esential in Retete culinare

1 5 6 7 8 9 15