Retete culinare - Aperitive - Pagina 8

Vinete cu usturoi

Vinete cu usturoi

Vinetele cu usturoi pot fi servite ca aperitiv sau ca garnitura, langa o friptura de pasare.

Rosii umplute cu branza de vaci

Rosii umplute cu branza de vaci

Rosiile umplute cu branza se pot pregati ca aperitive reci pentru petreceri, insa reprezinta si o alternativa pentru o cina usoara, de vara.

Pasta cu branza, sunca si ardei

Pasta cu branza, sunca si ardei

Pasta cu branza, sunca si ardei poate fi folosita drept compozitie pentru foietaje sau se poate servi simpla, pe felii de paine proaspata. 

Rulouri de sunca umplute

Rulouri de sunca umplute

Rulourile de sunca umplute pot fi servite ca aperitive. Se pregatesc foarte rapid si sunt foarte gustoase.

Biscuiti cu cascaval

Biscuiti cu cascaval

Biscuitii cu cascaval sunt ideali pentru micul dejun, alaturi de o ceasca de ceai sau cafea. Se prepara rapid si se pot pastra chiar si o saptamana.

Chiftele din peste si cartofi

Chiftele din peste si cartofi

Chiftelele din peste sunt foarte gustoase si aromate. Se prepara rapid si sunt foarte satioase. Le poti servi simple sau cu diverse salate si sosuri.

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile umplute sunt usor de preparat, gustoase si satioase. Sunt ideale ca aperitive pentru mesele festive.

Pasta de masline

Pasta de masline

Pasta de masline este un preparat simplu de facut, perfect pentru gustarile celor mici. Pregateste aceasta pasta in casa, fara conservanti si serveste-o cu...

Esential in Retete culinare

1 6 7 8 9 10 15