Retete culinare - Aperitive - Pagina 9

Dovlecei pane

Dovlecei pane

Dovleceii pane reprezinta unul din cele mai apreciate aperitive de pe perioada verii si se servesc simpli sau cu sos de smantana si usturoi.

Melon au jambon

Melon au jambon

Melon au jambon sau prosciuto melone este denumirea pentru un aperitiv foarte gustos, preparat din putine ingrediente.

Oua poche

Oua poche

Ouale poche, cunoscute si sub denumirea frantuzeasca oeuf poche reprezinta denumirea pentru o reteta de oua fierte cu sos de branza, smantana sau mustar....

Placinta cu broccoli si carne

Placinta cu broccoli si carne

Placintele cu umplutura sarata pot fi consumate atat calde, cat se reci, dupa preferinta. Iata reteta de placinta cu broccoli si carne.

Tarta cu rosii

Tarta cu rosii

Nu stii ce sa mai pregatesti la cina? Noi iti sugeram sa alegi reteta noastra de tarta cu rosii. Este foare gustoasa, chiar daca nu foloseste prea multe...

Focaccia cu branza

Focaccia cu branza

Specifica bucatariei italiene, painea de tip foccacia poate fi preparata atat simpla, cat si cu diverse toppinguri.

Rulouri vietnameze

Rulouri vietnameze

Daca intentionezi sa gatesti un preparat inedit pentru cei dragi, poti alege reteta noastra de rulouri vietnameze.

Placinta cu masline

Placinta cu masline

Daca iti plac maslinele, poti sa faci o placinta satioasa, pentru intreaga familie.

Esential in Retete culinare

1 7 8 9 10 11 15