Retete culinare - Aperitive - Pagina 9

Tarta cu surimi

Tarta cu surimi

Tarta cu surimi este foarte satioasa si se aseamana cu quiche, traditionala placinta sarata din Franta.

Rulouri cu spanac si feta

Rulouri cu spanac si feta

Rulourile cu spanac si feta se servesc ca aperitive, alaturi de alte preparate, in cadrul petrecerilor cu bufet suedez.

Surimi pane

Surimi pane

Surimi pane se poate servi cald sau rece, dupa preferinta, fiind un aperitiv usor de pregatit.

Pateu de masline

Pateu de masline

Pateul de masline se poate pregati in perioadele de post sau atunci cand iti doresti un meniu vegetarian.

Dovlecei pane

Dovlecei pane

Dovleceii pane reprezinta unul din cele mai apreciate aperitive de pe perioada verii si se servesc simpli sau cu sos de smantana si usturoi.

Melon au jambon

Melon au jambon

Melon au jambon sau prosciuto melone este denumirea pentru un aperitiv foarte gustos, preparat din putine ingrediente.

Oua poche

Oua poche

Ouale poche, cunoscute si sub denumirea frantuzeasca oeuf poche reprezinta denumirea pentru o reteta de oua fierte cu sos de branza, smantana sau mustar....

Placinta cu broccoli si carne

Placinta cu broccoli si carne

Placintele cu umplutura sarata pot fi consumate atat calde, cat se reci, dupa preferinta. Iata reteta de placinta cu broccoli si carne.

Tarta cu rosii

Tarta cu rosii

Nu stii ce sa mai pregatesti la cina? Noi iti sugeram sa alegi reteta noastra de tarta cu rosii. Este foare gustoasa, chiar daca nu foloseste prea multe...

Esential in Retete culinare

1 7 8 9 10 11 15