Palmieri frantuzesti

/ / Modificat: 2014-01-22
Palmieri frantuzesti

Cand ai pofta de un aperitiv usor de preparat, bun de rontait in fata televizorului, poti pregati reteta noastra de palmieri frantuzesti.

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1 pachet aluat foietaj

1 catel usturoi

100 ml ulei de masline

100 g parmezan ras

sare

piper alb

4-5 frunze busuioc proaspat

3 lingurite seminte de pin

Mod de preparare

Lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.

Pune semintele de pin la prajit cu o lingurita de ulei, apoi scoate-le pe un servet absorbant.

Toaca frunzele de busuioc, amesteca-le cu sare, usturoi, pin si parmezan ras, apoi toarna uleiul in fir subtire, pana obtii o pasta groasa.

Intinde aluatul dezghetat, apoi acopera-l cu pasta de busuioc si parmezan. Pliaza marginile aluatului, apoi taie-l in fasii lungi, pe care le asezi la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre