Pasta cu branza, sunca si ardei

/ / Modificat: 2012-09-12
Pasta cu branza, sunca si ardei

Pasta cu branza, sunca si ardei poate fi folosita drept compozitie pentru foietaje sau se poate servi simpla, pe felii de paine proaspata.  

Timp de preparare

15 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

100 g branza grasa de vaci

100 g smantana

50 g unt

2 ardei colorati

5 felii sunca

sare, piper

verdeata (optional)

Mod de preparare

Freaca untul cu verdeata, adauga ardeiul tocat marunt si amesteca cu branza de vaci si smantana. Pune peste compozitia respectiva si sunca tocata cat mai fin (cubulete sau fasii), potriveste de gust cu sare si piper.

Dupa plac, poti adauga in aceasta crema si verdeata proaspata. Cel mai bine se potriveste mararul.  

Trucuri

Daca vrei sa obtii un gust cu adevarat surprinzator, adauga in crema de branza un ardei iute, tocat marunt.

Tipul bucatariei

Internatioanala

Articole recomandate

Citeste si despre