Proprietatile fructului de avocado au fost adesea laudate, astfel incat o reteta care sa foloseasca acest aliment este binevenita.
Timp de preparare
15 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
2 fructe avocado, coapte
1 rosie mare
1 ceapa verde
1 catel usturoi
1/2 lamaie (zeama)
1 lingurita ulei de masline
sare
patrunjel
Mod de preparare
Curata avocado de coaja, taie-l pe jumatate si scoate-i samburele.
Taie pulpa obtinuta in cubulete mici. Procedeaza in acelasi mod si cu rosia si tai-o cat mai marunt, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul trebuie sa le tai foarte fin.
Amesteca toate ingredientele intr-un bol, apoi, folosind un blender, transforma-le intr-o pasta fina. Adauga uleiul de masline si potriveste pasta de gust, adaugand putina sare.
Serveste pasta de avocado cu chips-uri tortilla.
Tipul bucatariei
Internationala