Pasta de peste este un apertiv foarte gustos, care se poate servi la mesele festive, alaturi de alte preparate de acest tip.
Foto: tastyeatsathome.wordpress.com
Timp de preparare
25 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
2 conserve de peste in ulei ( 2X 250 g)
1 ceapa alba
100 g unt
zeama de la o lamaie
sare
piper
nucsoara, oregano uscat, boia (optional)
Mod de preparare
Scurge pestele de ulei, apoi paseaza-l cu ajutorul unui blender. Mixeaza aceasta compozitie, adaugand si untul la temperatura camerei.
Adauga zeama de la o lamaie, apoi potriveste pasta de gust cu sare si piper. Toaca ceapa cat mai fin, apoi adaug-o in compozitia anteriora.
Pastreaza pasta de peste la frigider pana in momentul servirii. Serveste pasta de peste cu paine prajita.
Trucuri
Poti adauga, dupa preferintele proprii, condimente precum nucsoara, oregano uscat sau boia.
Tipul bucatariei
Internationala