Pasta de peste

/ / Modificat: 2012-12-03
Pasta de peste

Pasta de peste este un apertiv foarte gustos, care se poate servi la mesele festive, alaturi de alte preparate de acest tip.

Foto: tastyeatsathome.wordpress.com

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

2 conserve de peste in ulei ( 2X 250 g)

1 ceapa alba

100 g unt

zeama de la o lamaie

sare

piper

nucsoara, oregano uscat, boia (optional)

Mod de preparare

Scurge pestele de ulei, apoi paseaza-l cu ajutorul unui blender. Mixeaza aceasta compozitie, adaugand si untul la temperatura camerei.

Adauga zeama de la o lamaie, apoi potriveste pasta de gust cu sare si piper. Toaca ceapa cat mai fin, apoi adaug-o in compozitia anteriora.

Pastreaza pasta de peste la frigider pana in momentul servirii. Serveste pasta de peste cu paine prajita.

Trucuri

Poti adauga, dupa preferintele proprii, condimente precum nucsoara, oregano uscat sau boia.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Peste

Articole recomandate

Citeste si despre