Pasta de peste afumat este un aperitiv usor de pregatit, care se poate servi pe felii de bagheta neagra sau chiar ca umplutura pentru foitaj.
Foto: dreamcuisine.co.nz
Timp de preparare
20 minute
Dificultate
Usoara
Ingrediente
300 g peste afumat (macrou)
100 g unt gras
piper
sare
oregano uscat
1 praf boia
Mod de preparare
Curata bine pestele afumat de oase si piele, apoi marunteste-l in bucati mici.
Intr-un bol incapator, pune pestele si untul la temperatura camerei, apoi mixeaza-le cu ajutorul unui blender.
Potriveste de gust pasta obtinuta, adaugand putin piper, sare, boia dulce si oregano uscat.
Trucuri
Gusta pasta inainte de a potrivi de sare, deoarece pestele este destul de sarat.
Inlocuieste jumate din cantitatea de unt cu crema de branza, pentru a obtine un produs mai savuros si mai fin.
Tipul bucatariei
Internationala