Placinta cu broccoli si carne

/ / Modificat: 2012-08-09
Placinta cu broccoli si carne

Placintele cu umplutura sarata pot fi consumate atat calde, cat se reci, dupa preferinta. Iata reteta de placinta cu broccoli si carne.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

mediu

Ingrediente

400 g aluat foietaj

2 cepe medii

50 ml ulei

400 g carne vita

700 g broccoli

2 oua

100 ml smantana de gatit

100 g cascaval

sare

piper

Mod de preparare

Curata ceapa, tai-o marunt si pune-o la calit in uleiul incins. Adauga carnea tocata, apoi potriveste de gust cu sare si piper. Lasa amestecul la calit, pana ce carnea isi schimba culoarea.

Adauga peste carne buchetele de broccoli (spalate si scurse de apa) si lasa compozitia la calit pana ce scade sucul din tigaie.

Lasa umplutura la racit, apoi amestec-o cu oua si smantana.

Intinde aluatul de foitaj intr-o tava incapatoare, aseaza deasupra sa compozitia de carne si broccoli. Presara peste placinta cascavalul ras.

Lasa placinta la cuptor, la foc mediu, circa 35 de minute.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Carne Broccoli Placinta

Articole recomandate

Citeste si despre