Pui shanghai

/ / Modificat: 2012-05-09
Pui shanghai

Preparatele din pui sunt foarte gustoase, iar daca inveti cateva retete noi, iti poti impresiona numaidecat familia. Puiul shanghai va face cu siguranta deliicul celor mici.

Foto: kitchenartistry.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

500 g piept de pui dezosat

3 oua

2 linguri sos de soia

2 linguri mustar

sare

piper

amidon

300 m ulei, pentru prajit

3 linguri seminte susan

Mod de preparare

Spala pieptul de pui, apoi taie-l fasii.

Intr-un bol, bate ouale cu sosul de soia, sare, piper, mustar, seminte de susan si trei linguri de amidon. Trebuie sa iti rezulte o compozitie omogena, de consistenta smantanii.

Tavaleste bucatelele de pui prin amidon, apoi trece-le prin bechamelul pregatit anterior si, la final, pune-le la prajit in ulei incins.

Dupa ce bucatelele de pui se rumenesc, trebuie sa le scoti la scurs, pe servete de bucatarie.

Tipul bucatariei

Asiatica

Taguri Piept de pui Fel principal

Articole recomandate

Citeste si despre