Rosii pane

/ / Modificat: 2012-10-16
Rosii pane

Rosiile pane sunt foarte delicioase si reprezinta o reteta simpla de sezon, ideala pentru micul-dejun. Se servesc cu felii de bagheta neagra alaturi sau focaccia.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

3 rosii mari

100 g faina

sare

piper

50 g unt

2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Spala rosiile in apa rece, apoi sterge-le cu un prosop curat.

Taie rosiile in felii potrivite, pe orizontala.

Separat, amesteca faina, sarea si piperul intr-un bol incapator.

Tavaleste feliile de rosii prin faina, apoi pune-le la prajit in uleiul si untul incins.

Lasa rosiile sa se rumeneasca pe fiecare parte, cate 2-3 minute. Scoate feliile de rosii la scurs, pe prosoape de hartie, astfel incat sa se absoarba excesul de grasime.

Trucuri

Serveste rosiile pane presarate cu verdeata deasupra.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Rosii Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre