Rulada de cascaval cu somon afumat are un aspect deosebit si un gust pe masura.
Foto: cronicadeiasi.ro
Timp de preparare
35 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
400 g cascaval
200 g somon fume
100 g crema de branza
Mod de preparare
Pune un vas cu apa la fiert, apoi, dupa ce aceasta da in clocot, stinge focul si adauga cascaval invelit bine intr-o folie alimentara. Lasa cascavalul la inmuiat, circa 20 de minute.
Intre timp, mixeaza cu un blender crema de branza si somonul fume.
Scoate cascavalul din apa, intinde-l cu un sucitor pe o folie alimentara, pana obtii o foaie de circa 0,5 cm grosime.
Acopera suprafata acestei foi cu crema de branza si somon, apoi ruleaza totul cat mai strans posibil.
Inveleste rulada in folie si da-o la frigider, pana cand se intareste.
Trucuri
Poti adauga putina verdeata in crema de somon.
Tipul bucatariei
Internationala