Rulouri de sunca umplute

/ / Modificat: 2014-01-22
Rulouri de sunca umplute

Rulourile de sunca umplute pot fi servite ca aperitive. Se pregatesc foarte rapid si sunt foarte gustoase.

Foto: nami-nami.blogspot.ro

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

10 felii sunca presata

1 galbenus

1 lingurita mustar

1 lingurita hrean ras

1/2 lamaie

30 ml ulei

100 g crema de branza

sare

piper

Mod de preparare

Din galbenus, mustar, ulei si 2-3 linguri de zeama de lamaie prepari o maioneza, pe care o potrivesti de gust cu sare. Amesteca bine maioneza cu hreanul ras si crema de branza, pana se omogenizeaza pasta.

Adauga sare, daca mai este nevoie, si piper. Pune cate o lingura de pasta pe marginea fiecarei felii de sunca, apoi le rulezi si le prinzi cu scobitori.

Trucuri

Pastreaza rulourile la frigider pana in momentul servirii. Poti decora rulourile cu bucatele de masline, pe care le prinzi in capatul scobitorii.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre