Rulourile de sunca umplute pot fi servite ca aperitive. Se pregatesc foarte rapid si sunt foarte gustoase.
Foto: nami-nami.blogspot.ro
Timp de preparare
25 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
10 felii sunca presata
1 galbenus
1 lingurita mustar
1 lingurita hrean ras
1/2 lamaie
30 ml ulei
100 g crema de branza
sare
piper
Mod de preparare
Din galbenus, mustar, ulei si 2-3 linguri de zeama de lamaie prepari o maioneza, pe care o potrivesti de gust cu sare. Amesteca bine maioneza cu hreanul ras si crema de branza, pana se omogenizeaza pasta.
Adauga sare, daca mai este nevoie, si piper. Pune cate o lingura de pasta pe marginea fiecarei felii de sunca, apoi le rulezi si le prinzi cu scobitori.
Trucuri
Pastreaza rulourile la frigider pana in momentul servirii. Poti decora rulourile cu bucatele de masline, pe care le prinzi in capatul scobitorii.
Tipul bucatariei
Internationala