Rulourile din piept de pui se servesc ca fel principal, alaturi de garnitura preferata.
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
400 g piept de pui
sare
piper
busuioc
boaia de ardei iute
4 oua fierte tari
cascaval
1 ou
2 linguri smantana
1 lingura faina
Mod de preparare
Pieptul de pui il tai in doua felii si il bati cu ciocanelul pentru snitele.
Amesteca apoi condimentele si presara-le peste carne. Acopera vasul cu folie alimentara, apoi da-l la rece, circa 30 de minute.
Bate oul bine, adauga smantana si faina si potriveste totul de sare si piper.
Ouale le fierbi in apa cu sare, iar dupa ce s-au racit, le curati de coaja si le tai in 2, pe lung.
Pune pe o bucata de piept cate doua jumatati de ou si ruleaza bine. Trece ruloul prin amestecul de ou si aseaza-l intr-o tava unsa cu ulei. Procedeaza in acelasi mod si cu cealalta felie de piept de pui.
Da tava la cuptor circa 20 minute, dupa care scoate tava si adauga cascavalul ras deasupra, apoi da din nou la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Tipul bucatariei
Internationala