Rulouri vietnameze

/ / Modificat: 2014-01-22
Rulouri vietnameze

Daca intentionezi sa gatesti un preparat inedit pentru cei dragi, poti alege reteta noastra de rulouri vietnameze.

Foto: bbcgoodfood.com

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

10 foite de orez

200 g creveti decorticati

1 morcov tocat fideluta

50 g salata verde, taiata fideluta

1 lingurita busuioc proapat tocat

120 ml sos Pekin

apa

200 g taitei vietnamezi

ulei, pentru prajit

Mod de preparare

Pune taiteii la fiert, potrivit instructiunilor de pe plic, apoi lasa-i la scurs.

Umple un castron cu apa fierbinte, apoi inmoaie fiecare foaie de orez in apa.

Pune in mijlocul acesteia taitei, creveti, morcov, salata si busuioc.

Impacheteaza foaia, apoi ruleaz-o ca pe sarmale. Pune rulourile la prajit, in ulei incins, circa 3-4 minute.

Serveste rulourile cu sos Pekin, diluat in apa calda.

Tipul bucatariei

Vietnameza

Taguri Rulouri Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre