Sandvis cu pulpa de porc

/ / Modificat: 2013-03-14
Sandvis cu pulpa de porc

Sandvisul cu pulpa de porc este un preparat satios, pe care il poti transforma cu usurinta in pachetul pentru serviciu.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

2 felii paine toast

1 ceapa mica alba

2 catei usturoi

2 frunze dafin

150 g pulpa porc

sare

piper proaspat macinat

2 lingurite sos Worcestershire

100 ml vin rosu

50 g cascaval  

Mod de preparare

Condimenteaza pulpa de porc cu sare, piper si sos Worcestershire, apoi pune-o intr-o tava incapatoare. Toarna peste ea vinul rosu si adauga frunzele de dafin, apoi da totul la cuptor, la foc mediu, circa 20 de minute.

Cu 5 minute inainte de a scoate pulpa de la cuptor, adauga ceapa taiata marunt si cateii de usturoi. Scoate pulpa de la cuptor si las-o la racit, apoi tai-o marunt si pune-o intre feliile de paine toast.

Asaza si cascavalul, apoi da totul la microunde, circa 3 minute, pana se topeste cascavalul.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Sandvis

Articole recomandate

Citeste si despre