Sandvisul cu pulpa de porc este un preparat satios, pe care il poti transforma cu usurinta in pachetul pentru serviciu.
Timp de preparare
25 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
2 felii paine toast
1 ceapa mica alba
2 catei usturoi
2 frunze dafin
150 g pulpa porc
sare
piper proaspat macinat
2 lingurite sos Worcestershire
100 ml vin rosu
50 g cascaval
Mod de preparare
Condimenteaza pulpa de porc cu sare, piper si sos Worcestershire, apoi pune-o intr-o tava incapatoare. Toarna peste ea vinul rosu si adauga frunzele de dafin, apoi da totul la cuptor, la foc mediu, circa 20 de minute.
Cu 5 minute inainte de a scoate pulpa de la cuptor, adauga ceapa taiata marunt si cateii de usturoi. Scoate pulpa de la cuptor si las-o la racit, apoi tai-o marunt si pune-o intre feliile de paine toast.
Asaza si cascavalul, apoi da totul la microunde, circa 3 minute, pana se topeste cascavalul.
Tipul bucatariei
Internationala