Surimi pane

/ / Modificat: 2012-08-21
Surimi pane

Surimi pane se poate servi cald sau rece, dupa preferinta, fiind un aperitiv usor de pregatit.

Timp de preparare

40 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

500 g surimi

3 oua

200 g pesmet

sare

piper

Mod de preparare

Bate mai intai ouale foarte bine, cu sare si piper.

Separat, intr-o farfurie adanca pune circa 200 de grame de pesmet.

Bucatile de surimi le treci prin ou, apoi le tavalesti prin pesmet si le asezi pe o alta farfurie, pana ce pesmetul absoarbe bine oul. Procedezi in acest mod pana termini de panetat toate baghetele de surimi.

Cand observi ca pesmetul incepe sa se usuce, dai pentru ultima data baghetele de surimi prin ou si pesmet, apoi le prajesti pe ambele parti, in ulei incins.

Scoate surimi pe un servetel din hartie, pentru a inlatura excesul de grasime si serveste-le simple sau cu lamaie.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Surimi

Articole recomandate

Citeste si despre