Surimi pane se poate servi cald sau rece, dupa preferinta, fiind un aperitiv usor de pregatit.
Timp de preparare
40 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
500 g surimi
3 oua
200 g pesmet
sare
piper
Mod de preparare
Bate mai intai ouale foarte bine, cu sare si piper.
Separat, intr-o farfurie adanca pune circa 200 de grame de pesmet.
Bucatile de surimi le treci prin ou, apoi le tavalesti prin pesmet si le asezi pe o alta farfurie, pana ce pesmetul absoarbe bine oul. Procedezi in acest mod pana termini de panetat toate baghetele de surimi.
Cand observi ca pesmetul incepe sa se usuce, dai pentru ultima data baghetele de surimi prin ou si pesmet, apoi le prajesti pe ambele parti, in ulei incins.
Scoate surimi pe un servetel din hartie, pentru a inlatura excesul de grasime si serveste-le simple sau cu lamaie.
Tipul bucatariei
Internationala