Prepara un aperitiv savuros si inedit din clatite. Are un aspect spectaculos, se pregateste usor si are un gust delicios si cremos.
Timp de preparare
30 min
Dificultate
usor
Ingrediente
Pentru clatite
3 oua
1 l lapte
200 ml ulei
sare
coaja de lamaie
500 g faina
1 esenta de vanilie
Pentru umplutura
250 g crema de branza
100 g cascaval ras
180 g sunca
1 ardei rosu
masline
patrunjel proaspat
Mod de preparare
Pentru clatite amesteca ouale cu vanilia, apoi adauga laptele si faina si combina-le pana cand se omogenizeaza compozitia. Incinge putin ulei intr-o tigaie si prajeste clatitele pe ambele parti, aproximativ 2 minute.
Pune clatitele unele peste altele, unse cu crema de branza, alternandu-le cu felii de sunca si cascaval. Imbraca tortul cu crema de branza si decoreaza-l cu masline si patrunjel proaspat.
Sursa foto: www.ecuisine.ro