200 ml lapte
1 lingurita de cacao (cu varf)
1/2 lingurita de zahar sau un strop de miere
3 linguri de lapte praf
3 bezele
Amesteca pudra de cacao cu putin lapte, apoi toarna si restul laptelui si pune amestecul pe foc, la fiert. Toarna zaharul sau mierea. Atentie la cantitati, intrucat si laptele praf si bezelele sunt dulci. Coace bezelele in cuptor, pe hartie de copt, timp de 30 de secunde, la o temperatura crescuta, pana cand se rumenesc usor. Lasa cacaua cu lapte sa se raceasca un pic si apoi adauga laptele praf. Amesteca bine pana cand bautura se ingroasa putin. Toarna amestecul intr-o cana si pune deasupra bezelele coapte.
Taguri
Citeste si despre
Articole recomandate
Horoscop ianuarie 2025. Energii noi si oportunitati pentru fiecare zodie, la...
Restrictii pe partiile de la Sinaia din cauza aglomeratiei! Nu se mai vand...
Adriana Bahmuteanu, revoltata de conditiile in care traiesc copiii ei,...
Reacomodarea la scoala dupa vacanta de iarna. Cum ii ajutam pe copii sa se...
Sfantul Ioan Botezatorul, 7 ianuarie 2025. Traditii de Sfantul Ion
Mai multe noutati