200 ml vin rosu
1 baton de scortisoara (sau pudra)
putina coaja rasa de portocala
1 lingura de zahar
2-3 cuisoare
Amesteca ingredientele intr-o oala, apoi pune-o pe foc, pana cand vinul se incalzeste bine, dar nu fierbe, intrucat isi pierde din aroma. Strecoara vinul printr-o sita si consuma-l cald.
Taguri
Citeste si despre
Articole recomandate
Horoscop ianuarie 2025. Energii noi si oportunitati pentru fiecare zodie, la...
Restrictii pe partiile de la Sinaia din cauza aglomeratiei! Nu se mai vand...
Sfantul Ioan Botezatorul, 7 ianuarie 2025. Traditii de Sfantul Ion
Adriana Bahmuteanu, revoltata de conditiile in care traiesc copiii ei,...
Reacomodarea la scoala dupa vacanta de iarna. Cum ii ajutam pe copii sa se...
Mai multe noutatiMiruna Lovinescu
Bona, bunici sau tabere – ce este mai bine pentru dezvoltarea copilului?
Afla mai multe