200 ml vin rosu
1 baton de scortisoara (sau pudra)
putina coaja rasa de portocala
1 lingura de zahar
2-3 cuisoare
Amesteca ingredientele intr-o oala, apoi pune-o pe foc, pana cand vinul se incalzeste bine, dar nu fierbe, intrucat isi pierde din aroma. Strecoara vinul printr-o sita si consuma-l cald.
Taguri
Citeste si despre
Articole recomandate
Andreea Balan a fost ceruta in casatorie de Victor Cornea!
Alocatiile copiilor vor fi platite mai devreme in decembrie. Cand intra banii?
Cand incepe vacanta de iarna pentru elevi. Va fi o pauza de la cursuri de 18...
Helmut Duckadam a murit. Legenda fotbalului romanesc avea 65 de ani
Zile libere in 2025. Cand pica sarbatorile legale anul viitor?
Mai multe noutatiCopilul.ro
Embolizarea arterelor uterine. Care sunt cauzele care duc la aparitia fibromului
Afla mai multe