Ciorba de loboda

/ / Modificat: 2013-05-12
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda se prepara foarte simplu, iar daca adaugi si niste zdrente de ou, nu te mai poti opri din mancat. Daca vrei sa te convingi cat de buna este ciorba de loboda pregateste reteta noastra.

Timp de preparare

40 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

10 legaturi de loboda

1 ceapa uscata

2 fire ceapa verde

3 linguri ulei (pentru calit)

4 linguri ulei

1/2 litru de bors

1 legatura leustean

sare

2 oua

Mod de preparare

Toaca ceapa marunt, atat cea uscata, cat si cea verde, apoi pune-o la calit in ulei incins, pana se inmoaie putin.

Adauga loboda curata si spalata in mai multe ape, pune orezul si borsul fiert separat, apoi potriveste de sare.

Lasa ciorba la fiert, circa 25 de minute, apoi drege-o cu oul batut.

Da ciorba intr-un clocot, apoi presara leustean tocat, dupa gust.

Trucuri

Serveste ciorba cu mamaliguta calda.

Taguri Ciorba

Articole recomandate

Citeste si despre