Ciorba de vacuta

/ / Modificat: 2012-03-26
Ciorba de vacuta

Carnea de vita este extrem de indicata in alimentatia copiilor, iar daca o pregatesti sub forma de ciorba pentru micutul tau este o alegere inspirata.

Foto: nummynumnum.wordpress.com

Timp de preparare

120 min

Dificultate

medie

Ingrediente

600 g carne de vita

1 ardei gras

1 ceapa

300 g mazare verde

2 morcovi

100 g fasole pastai

2 cartofi mari

1 legatura patrunjel

1 borcan bulion

sare

piper

Mod de preparare

Fierbe mai intai carnea intr-o oala mare de supa, cu 4 litri de apa si ai grija sa spumezi zeama. Cand aceasta e pe jumatate fiarta, scoate-o din oala si tai-o cubulete mici, pe care ulterior le pui inapoi in ciorba.

Adauga zarzavaturile taiate cubulete cat mai mici, fasolea, mazarea si cartofii, taiati in sferturi.

Catre final, la ultimele clocote, adauga bulionul si potriveste de sare. Presara patrunjel proaspat si serveste ciorba cu o lingura de smantana alaturi.

Trucuri

Poti folosi legume congelate special pentru ciorba.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Taguri Ciorba

Articole recomandate

Citeste si despre