Carnea de vita este extrem de indicata in alimentatia copiilor, iar daca o pregatesti sub forma de ciorba pentru micutul tau este o alegere inspirata.
Foto: nummynumnum.wordpress.com
Timp de preparare
120 min
Dificultate
medie
Ingrediente
600 g carne de vita
1 ardei gras
1 ceapa
300 g mazare verde
2 morcovi
100 g fasole pastai
2 cartofi mari
1 legatura patrunjel
1 borcan bulion
sare
piper
Mod de preparare
Fierbe mai intai carnea intr-o oala mare de supa, cu 4 litri de apa si ai grija sa spumezi zeama. Cand aceasta e pe jumatate fiarta, scoate-o din oala si tai-o cubulete mici, pe care ulterior le pui inapoi in ciorba.
Adauga zarzavaturile taiate cubulete cat mai mici, fasolea, mazarea si cartofii, taiati in sferturi.
Catre final, la ultimele clocote, adauga bulionul si potriveste de sare. Presara patrunjel proaspat si serveste ciorba cu o lingura de smantana alaturi.
Trucuri
Poti folosi legume congelate special pentru ciorba.
Tipul bucatariei
Romaneasca