Bors de legume cu perisoare
Borsul de legume cu perisoare se serveste cald, cu multa verdeata deasupra.
Borsul de legume cu perisoare se serveste cald, cu multa verdeata deasupra.
Ciorbele si supele trebuie sa se regaseasca in alimentatia zilnica a fiecarei persoane, iar in perioada verii cu atat mai mult organismul are nevoie de...
Ciorba cu afumatura este o reteta provenita din Ardeal, bogata in bucati de afumatura si garnisita cu legume delicioase si arome naturale!
Borsul cu perisoare din dovlecel este o alternativa la ciorba clasica cu perisoare si o idee excelenta de preparat pentru vegetarieni sau cei care tin post!
Borsul de crap este un preparat foarte gustos, care se prepara destul de simplu daca ai la indemana cateva secrete.
Ciorba de dovlecei cu iaurt este una dintre ciorbele traditionale, pe care gospodinele le pregatesc in sezonul calduros. Ciorba de dovlecel se serveste, de...
Unul dintre preparatele traditionale ale bucatariei romanesti este ciorba de fasole in paine.
Ciorba de stevie este o reteta racoroasa si bogata in vitamine, perfecta pentru zilele toride de vara si nu numai! Usor de preparat si satioasa, ciorbita...
Ciorba de dovlecei este una dintre cele mai sanatoase si gustoase ciorbite de legume. Nu ezita sa prepari aceasta reteta de fiecare data cand este sezonul...
HOROSCOP SAPTAMANAL: 18-24 noiembrie 2024. Pluto, planeta renasterii, se muta...
Avertizare meteo de ninsori abundente si temperaturi scazute! Un vortex polar...
HOROSCOP 19 noiembrie 2024. Pluto, planeta transformarii, intra in Varsator
Bucuresti, orasul cu 5 targuri de Craciun: De la cel mai mare brad hibrid la...
Sarbatoare 21 noiembrie 2024: Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Prima zi...
Mai multe noutati