Retete culinare - Conserve - Pagina 3

Compot de pere

Compot de pere

Compotul de pere se poate pregati atat pentru consumul imediat, cat si pentru a fi pastrat in camara, alaturi de alte conserve.

Compot de piersici

Compot de piersici

Compotul de piersici se pregateste destul de simplu, fiind unul dintre cele mai apreciate compoturi care se regasesc in camara gospodinelor.

Rosii conservate intregi

Rosii conservate intregi

Rosiile conservate intregi reprezinta o alta metoda naturala, pe langa bulion sau sos, prin care depozitezi si pastrezi rosiile pentru iarna! Exista cateva...

Rosii intregi in sos de rosii

Rosii intregi in sos de rosii

Rosiile intregi in sos de rosii reprezinta o metoda naturala de a conserva rosiile pentru iarna si de a crea un amestec delicios de folosit in preparate de...

Dovlecei murati

Dovlecei murati

Dovleceii murati pot fi consumati in orice anotimp, dar sunt mult mai savurosi iarna, cand este si sezonul muraturilor. Iata o reteta simpla si gustoasa de...

Gogosari in otet

Gogosari in otet

Gogosarii in otet sunt nelipsiti de pe masa in sezonul rece. Alaturi de snitele, piure sau friptura de porc, sunt foarte gustosi si revigoranti.

Conserve de spanac

Conserve de spanac

Conservele de spanac sunt ideale in sezonul rece, atunci cand ai pofta de o mancare savuroasa. Se prepara usor si nu necesita multe ingrediente.

Conopida murata

Conopida murata

Conopida murata este gustoasa si crocanta. Este ideala in sezonul rece, alaturi de alte preparate din legume sau carne.

Dovlecei conservati pentru iarna

Dovlecei conservati pentru iarna

Dovleceii sunt unele dintre legumele de vara care se pot pastra pentru iarna, daca sunt conservate. Fie sunt bagati la congelator, fie murati in borcan....

Ardei capia in otet

Ardei capia in otet

Ardeii capia copti si tinuti in otet reprezinta un soi de muraturi de vara, care sunt degustate din plin in acest sezon, alaturi de feluri principale de...

Esential in Retete culinare

1 2 3 4 5 6