Compot de pere
Compotul de pere se poate pregati atat pentru consumul imediat, cat si pentru a fi pastrat in camara, alaturi de alte conserve.
Compotul de pere se poate pregati atat pentru consumul imediat, cat si pentru a fi pastrat in camara, alaturi de alte conserve.
Compotul de piersici se pregateste destul de simplu, fiind unul dintre cele mai apreciate compoturi care se regasesc in camara gospodinelor.
Rosiile conservate intregi reprezinta o alta metoda naturala, pe langa bulion sau sos, prin care depozitezi si pastrezi rosiile pentru iarna! Exista cateva...
Rosiile intregi in sos de rosii reprezinta o metoda naturala de a conserva rosiile pentru iarna si de a crea un amestec delicios de folosit in preparate de...
Dovleceii murati pot fi consumati in orice anotimp, dar sunt mult mai savurosi iarna, cand este si sezonul muraturilor. Iata o reteta simpla si gustoasa de...
Gogosarii in otet sunt nelipsiti de pe masa in sezonul rece. Alaturi de snitele, piure sau friptura de porc, sunt foarte gustosi si revigoranti.
Conservele de spanac sunt ideale in sezonul rece, atunci cand ai pofta de o mancare savuroasa. Se prepara usor si nu necesita multe ingrediente.
Conopida murata este gustoasa si crocanta. Este ideala in sezonul rece, alaturi de alte preparate din legume sau carne.
Dovleceii sunt unele dintre legumele de vara care se pot pastra pentru iarna, daca sunt conservate. Fie sunt bagati la congelator, fie murati in borcan....
Ardeii capia copti si tinuti in otet reprezinta un soi de muraturi de vara, care sunt degustate din plin in acest sezon, alaturi de feluri principale de...
Gabriel Cotabita a murit!
Bucuresti, orasul cu 5 targuri de Craciun: De la cel mai mare brad hibrid la...
HOROSCOP 19 noiembrie 2024. Pluto, planeta transformarii, intra in Varsator
Sarbatoare 21 noiembrie 2024: Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Prima zi...
Sarbatoare azi, 21 noiembrie - Intrarea Maicii Domnului in Biserica....
Mai multe noutati