Retete culinare - Conserve - Pagina 4

Castraveti in otet

Castraveti in otet

Castravetii in otet sunt gustosi si usor de pregatit. Nu trebuie sa lipseasca din camara niciunei gospodine. Se consuma alaturi de alte preparate si...

Ardei murati umpluti cu varza alba

Ardei murati umpluti cu varza alba

Ardeii grasi murati cu varza alba reprezinta un adevarat deliciu in sezonul rece. Sunt savurosi, crocanti si plini de aroma. Se servesc cu diverse preparate.

Tarhon conservat pentru iarna

Tarhon conservat pentru iarna

Folosit la diverse preparate, tarhonul este o iarba aromatica care poate fi conservata pentru iarna. Se conserva in otet si se foloseste la supe si...

Fasole teci

Fasole teci

Fasolea teci este un preparat potrivit pentru zilele de iarna. Se prepara rapid si sunt foarte gustoase, in salate si alte preparate. Poti folosi orice tip...

Compot de dovleac

Compot de dovleac

Desi pare neobisnuit, dovleacul poate fi folosit si pentru obtinerea unui compot parfumat, extrem de gustos.

Compot de struguri

Compot de struguri

Compotul de struguri poate fi pregatit atat din boabe de struguri albi, cat si din boabe de struguri negri, dupa preferinta.

Compot de capsuni

Compot de capsuni

Compotul de capsuni este extrem de savuros si poate fi un desert de vara sau de iarna, in functie de modul in care alegi sa il conservi.

Compot de portocale

Compot de portocale

Daca ai pofta de un desert racoros, poti pregati un compot de portocale pe care sa il pastrezi la rece, in frigider.

Compot de pepene verde

Compot de pepene verde

Compotul de pepene verde este foarte racoritor si se serveste neaparat rece, de la frigider.

Esential in Retete culinare

1 2 3 4 5 6