Jeleu de gutui si merisoare, cu aroma de trandafiri
Jeleul de gutui si merisoare, cu aroma de trandafiri, este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.
Citeste ultimele noutati
Jeleul de gutui si merisoare, cu aroma de trandafiri, este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.
Gemul de nectarine iti ofera oportunitatea de a te putea bucura de gustul parfumat al acestor fructe varatice chiar si in sezonul rece. Descopera una...
Gemul de caise este desertul pe care il prepari vara pentru a-l savura iarna. Caisele sunt fructele care se gasesc din abundenta pe tarabele din piete in...
Marmelada de caise este mult mai aromata fata de alte tipuri de marmelade. Se serveste ca umplutura pentru diferite deserturi sau simpla, cu chifle proaspete.
Pelteaua de gutui se pregateste din cojile si cotoarele gutuilor ramase dupa prepararea dulcetii de gutui.
Daca ai inceput deja pregatirile pentru conservele de iarna, trebuie sa incerci si o reteta de gem, iar gemul de mere este o sugestie potrivita.
Magiunul de prune este o umplutura potrivita pentru diverse prajituri, clatite sau tarte, dar se poate consuma si simplu, intins pe felii de paine.
Marmelada de citrice pregatita acasa este foarte delicioasa pentru micul dejun, alaturi de un ceai aromat de fructe.
Pelteaua de struguri este foarte aromata si se aseamana ca mod de preparare cu pelteaua de gutui.
Andreea Balan si George Burcea, impreuna la serbarea de Craciun a fiicei lor
Unde iesim cu copiii weekend-ul acesta. Patinoar gratuit, intalniri cu Mos...
Concerte la toate targurile de Craciun din Bucuresti, in weekendul 20-22...
Cum isi creste Daniela Gyorfi fata, acum adolescenta: „Acest principiu il...
Idei de activitati ieftine si distractive pe care le poti face cu copiii in...
Mai multe noutati