Vrei sa prepari un pranz sanatos si delicios pentru familia ta? Atunci cartofii umpluti "Byron" la gratar sunt perfecti pentru tine.
Timp de preparare
40 min
Dificultate
usor
Ingrediente
4 cartofi medii
180 g bacon
230 g branza feta
2 linguri de ulei de masline
1 legatura de ceapa verde
1 lingura de smantana
Mod de preparare
Spala bine cartofii, apoi pune-i la fiert in coaja, cu un varf de cutit de sare. Dupa ce se fierb pe jumatate, lasa-i putin sa se raceasca apoi scoate-le miezul si pune-i intr-un vas mai mare. Taie ceapa verde marunt si amestec-o cu miezul de la cartofi.
Rumeneste putin baconul, apoi adauga-l peste ceapa impreuna cu branza feta maruntita si o lingura de smantana. Amesteca toate ingredientele pana cand obtii o compozitie omogena.
La final, umple cartofii cu acest amestec si pune-le capacele prinse cu o scobitoare. Unge-i cu ulei si pune-i pe gratar pentru aproximativ 3-4 minute.