Cartofi umpluti Byron, la gratar

/ / Modificat: 2013-09-13
Cartofi umpluti Byron, la gratar

Vrei sa prepari un pranz sanatos si delicios pentru familia ta? Atunci cartofii umpluti "Byron" la gratar sunt perfecti pentru tine.

Timp de preparare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

4 cartofi medii

180 g bacon

230 g branza feta

2 linguri de ulei de masline

1 legatura de ceapa verde

1 lingura de smantana  

Mod de preparare

Spala bine cartofii, apoi pune-i la fiert in coaja, cu un varf de cutit de sare. Dupa ce se fierb pe jumatate, lasa-i putin sa se raceasca apoi scoate-le miezul si pune-i intr-un vas mai mare. Taie ceapa verde marunt si amestec-o cu miezul de la cartofi.

Rumeneste putin baconul, apoi adauga-l peste ceapa impreuna cu branza feta maruntita si o lingura de smantana. Amesteca toate ingredientele pana cand obtii o compozitie omogena.

La final, umple cartofii cu acest amestec si pune-le capacele prinse cu o scobitoare. Unge-i cu ulei si pune-i pe gratar pentru aproximativ 3-4 minute.

Taguri Retete cartofi

Articole recomandate

Citeste si despre