Costite la gratar

/ / Modificat: 2013-09-19
Costite la gratar

Vremea caniculara s-a mai domolit, iar in aceasta perioada cele mai cautate preparate sunt cele facute pe gratar. La sfarsit de august iti recomandam o reteta delicioasa de costite la gratar, perfecte pentru intreaga familie.

Timp de preparare

40 min

Dificultate

usor

Ingrediente

500 g coaste de porc

2 linguri de ulei

3 rosii pasate

2 linguri de otet

1 ceapa mare

sare si piper

boia dulce  

Mod de preparare

Spala bine coastele, apoi amesteca otetul cu uleiul, rosiile si ceapa tocata marunt. Presara peste acestea sare, piper si boia dupa gust, apoi unge coastele de porc cu aceasta compozitie.

Intre timp, incinge si gratarul. Dupa ce ai uns toate coastele pune-le intr-un vas mare, acoperit cu folie alimentara si pune-le la rece pentru cel putin 30 de minute, pentru a se marina.

Dupa 30 de minute, scoate-le de la frigider, adauga peste ele condimente de gratar, optional, si pune-le pe foc pentru 10 minute.

Taguri Retete gratar

Articole recomandate

Citeste si despre