Porumb copt la gratar

/ / Modificat: 2013-09-20
Porumb copt la gratar

Porumbul copt la gratar este o gustare ideala pentru o mica petrecere alaturi de cativa prieteni. Se pregateste in doar cateva minute, are un gust delicios si este foarte hranitor.

Timp de preparare

20 min

Dificultate

usor

Ingrediente

  6 porumbi mari

7 linguri de unt nesarat

1 ceasca de parmezan ras

2 catei de usturoi

sare si piper

Mod de preparare

Combina parmezanul cu untul si cu usturoiul si amesteca-le bine pana cand obtii o pasta omogena. Condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa gust, apoi pune porumbii pe gratarul bine incins si lasa-i se se coaca pe ambele parti aproximativ 5 minute.

Dupa ce s-au rumenit indeajuns, unge-i cu amestecul de unt si parmezan si pune-i din nou pe gratar, aproximativ 1 minut, pentru a se aroma si fragezi. Serveste porumbul copt cald, simplu sau cu sos de usturoi si maioneza ori presarat cu parmezan ras.

Articole recomandate

Citeste si despre