Parfait de cocos

/ / Modificat: 2013-06-26
Parfait de cocos

Vrei un desert delicios si racoritor, atunci alege un parfait de cocos, care are un gust spectaculos si un aspect incantator.

Timp de preparare

  30 min  

Dificultate

usor  

Ingrediente

2 galbenusuri

80 g zahar

100 g lapte de cocos

30 ml lichior de cocos

250 ml frisca

300 g visine

200 ml vin alb

1 baton de scortisoara

Mod de preparare

Bate bine galbenusurile la bain-marie cu 30 g zahar pana cand obtii o crema mai groasa. Adauga treptat si laptele de cocos, apoi lasa compozitia sa se raceasca, amestecand incontinuu.

Adauga si lichiorul de cocos, si frisca batuta bine. Pune amestecul intr-o forma de chec tapetata cu hartie si las-o la congelator peste noapte.

Spala bine visinele, scoate-le samburii si pune-le la fiert impreuna cu vinul alb, zaharul si scortisoara. Serveste parfait-ul de cocos rece, cu sos de visine.

Taguri Parfait

Articole recomandate

Citeste si despre