Vrei un desert delicios si racoritor, atunci alege un parfait de cocos, care are un gust spectaculos si un aspect incantator.
Timp de preparare
30 min
Dificultate
usor
Ingrediente
2 galbenusuri
80 g zahar
100 g lapte de cocos
30 ml lichior de cocos
250 ml frisca
300 g visine
200 ml vin alb
1 baton de scortisoara
Mod de preparare
Bate bine galbenusurile la bain-marie cu 30 g zahar pana cand obtii o crema mai groasa. Adauga treptat si laptele de cocos, apoi lasa compozitia sa se raceasca, amestecand incontinuu.
Adauga si lichiorul de cocos, si frisca batuta bine. Pune amestecul intr-o forma de chec tapetata cu hartie si las-o la congelator peste noapte.
Spala bine visinele, scoate-le samburii si pune-le la fiert impreuna cu vinul alb, zaharul si scortisoara. Serveste parfait-ul de cocos rece, cu sos de visine.