Antricot Lyonnaise

/ / Modificat: 2013-10-21
Antricot Lyonnaise

Te pregatesti sa organizezi o cina pentru prietenii tai, insa nu stii ce mancare sofisticata sa prepari? Incearca un antricot Lyonnaise, care se pregateste usor, rapid si are o aroma imbietoare.

Timp de preparare

45 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

4 bucati de antricot de vita

1 jumatate de lamaie

1 cutie de bere neagra

600 g fasole verde

4 catei de usturoi

200 g rosii

cimbru

sare si piper

1 legatura de marar  

Mod de preparare

Toarna berea intr-un vas adanc si amestec-o cu zeama de la lamaie, cimbrul si putin piper. Adauga in acest sos antricotul si lasa-l la macerat pentru cel putin doua ore. Intre timp, spala fasolea verde si pune-o la fiert cu putina sare, pentru 10 minute.

Adauga si rosiile, si usturoiul, apoi mai lasa compozitia pe foc inca 15 minute. Incinge gratarul si prajeste antricotul macerat in sos de bere pentru aproximativ 5 minute pe ambele parti. Serveste antricotul cald, cu garnitura de fasole verde, presarata cu marar.

Articole recomandate

Citeste si despre