Brocoli la cuptor cu mozarella

/ / Modificat: 2014-10-16
Brocoli la cuptor cu mozarella

Broccoliul "alintat" cu mozarella, bagat la cuptor impreuna cu mirodenii si alte ingrediente savuroase, reprezinta un preparat gustos pentru zilele reci de toamna sau iarna si o metoda interesanta de a strecura aceasta leguma in meniul familiei tale.

Timp de preparare

60 min.  

Dificultate

mediu

Ingrediente

2 buchetele de broccoli

3 fire ceapa verde

200 g mozarella

2 oua

150 g bacon taiate fasii

300 ml smantana lichida

putin unt

sare

piper

Mod de preparare

Rupe broccoliul in florete mici si baga-le in apa clocotinda, timp de 30-60 de secunde, pana se inmoaie putin. Scurge-le de apa si asaza-le intr-un vas de iena tapetat cu unt. Separat, prajeste ceapa si baconul putin, apoi adauga-le peste broccoli.

Intr-un bol, bate ouale si amesteca-le cu smantana si mozarella rasa. Asezoneaza sosul cu sare si piper si toarna-l peste legume. Baga vasul la cuptor, cam 30-40 de minute, pana cand broccoli se inmoaie si oul este inchegat.

Taguri Retete broccoli

Articole recomandate

Citeste si despre