Budinca de carne tocata se poate pregati din timp si este foarte satioasa.
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
0,5 kg carne vita
3 linguri pesmet
1 lingura unt
sare
piper
5 oua
200 g smantana
verdeata
Mod de preparare
Pregateste mai intai un fel de sos, din oua, smantana, verdeata tocata, sare, piper si doua linguri de pesmet. Amesteca totul energic, pentru o buna omogenizare.
Caleste carnea timp de 10 minute, pana devine rumenie. Adauga carnea in sosul de smantana.
Unge o tava de chec cu putin ulei si tapeteaz-o cu o lingura de pesmet. Toarna amestecul de carne si pune budinca la copt, la 180 de grade, timp de 25 de minute.
Serveste budinca de carne calda, cu salata de legume sau rece, in sandvisuri.
Trucuri
Poti pregati budinca aceasta cu orice tip de carne, in functie de preferinta.
Tipul bucatariei
Internationala