Budinca de carne

/ / Modificat: 2012-06-15
Budinca de carne

Budinca de carne tocata se poate pregati din timp si este foarte satioasa.

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

0,5 kg carne vita

3 linguri pesmet

1 lingura unt

sare

piper

5 oua

200 g smantana

verdeata

Mod de preparare

Pregateste mai intai un fel de sos, din oua, smantana, verdeata tocata, sare, piper si doua linguri de pesmet. Amesteca totul energic, pentru o buna omogenizare.

Caleste carnea timp de 10 minute, pana devine rumenie. Adauga carnea in sosul de smantana.

Unge o tava de chec cu putin ulei si tapeteaz-o cu o lingura de pesmet. Toarna amestecul de carne si pune budinca la copt, la 180 de grade, timp de 25 de minute.

Serveste budinca de carne calda, cu salata de legume sau rece, in sandvisuri.

Trucuri

Poti pregati budinca aceasta cu orice tip de carne, in functie de preferinta.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Carne Budinca

Articole recomandate

Citeste si despre