Budinca de macaroane cu sunca si sos de rosii

/ / Modificat: 2013-01-14
Budinca de macaroane cu sunca si sos de rosii

Budinca de macaroane cu sunca si sos de rosii este un preparat usor de gatit, foarte des intalnit in bucataria internationala.  

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

400 g macaroane

150 g sunca

100 g unt

200 ml sos de rosii

sare

piper

150 g cascaval ras

Mod de preparare

Pune pastele la fiert in apa clocotita cu sare si pregateste-le potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, taie sunca fasii subtiri, apoi rumeneste-o in untul incins. Adauga sosul de rosii, sare si piper, dupa gust, apoi lasa amestecul la foc mic inca 5 minute.

Scoate macaroanele si lasa-le la scurs, apoi asaza-le intr-un vas termorezistent. Toarna amestecul de sunca si sos tomat peste macaroane, presara cascavalul, apoi da totul la cuptor, maxim 10 minute.

Serveste budinca fierbinte.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Sunca Budinca

Articole recomandate

Citeste si despre