Bulionul de carne este ca o supa consistenta, concentrata si se poate prepara cu legume si mirodenii dupa gust, constituind un pranz ideal pentru micutul tau.
Timp de preparare
60 min
Dificultate
Medie
Ingrediente
800 g carne de vita
1 os cu maduva
2 pulpe de pasare
3 morcovi potriviti
1 telina
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
frunze patrunjel verde
1 ceapa
3 l apa
2 linguri otet
1 ou
sare
piper
Mod de preparare
Pune carnea si osul la fiert in apa rece cu putina sare la foc lent si, cand incepe sa fiarba, spumeaz-o.
Adauga zarzavatul taiat marunt si lasa-le la fiert pana cand zeama se reduce cam la jumatate. Strecoara supa si drege-o cu oul, pe care il bati cu putina supa si adauga-l peste zeama si pune si otetul.
La final, pune patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust.