Cartofii in crusta de malai sunt o mancare delicioasa, de post, pe care o poti servi atat la pranz, cat si seara. Usor aromati, cartofii in crusta de malai iti vor incanta papilele gustative.
Timp de preparare
50 min
Dificultate
usor
Ingrediente
4 cartofi
50 g malai
30 ml ulei de masline
1 capatana de usturoi
rozmarin
sare si piper
Mod de preparare
Taie cartofii cubulete si pune-i la fiert cu putina sare, pentru aproximativ 10 minute. Scurge-i bine de apa si, intre timp, incinge uleiul de masline intr-o tigaie micuta. Caleste usturoiul impreuna cu rozmarinul aproximativ 1 minut.
Pune cartofii intr-o tava mare, tapetata cu hartie de copt si adauga peste ei uleiul impreuna cu rozmarinul si usturoiul. Presara peste cartofi si malaiul, apoi da-i la cuptor pentru 30 de minute, pana cand capata o nuanta aurie deasupra.