Chiftele cu sos de marar

/ / Modificat: 2012-08-20
Chiftele cu sos de marar

Chiftelele cu sos de marar sunt gustoase si usor de preparat. Se pot servi atat calde, cat si reci.

Foto: foodiehousewife.wordpress.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

Chiftelute

400 g carne tocata de pui

50 g pesmet

1 ceapa verde tocata

1 ardei rosu mic tocat

1 ou

100 ml lapte

10 g coaja de lamaie

20 g unt

sare

Sos marar

50 ml supa de pui

10 ml suc de lamaie

100 ml smantana lichida

10 g marar uscat/ proaspat  

Mod de preparare

Amesteca carnea de pui cu pesmetul, ceapa verde, ardeiul rosu, sare, oul, laptele si coaja de lamaie. Amesteca bine pana obtii o pasta omogena.

Formeaza apoi chiftelutele. Intr-o tigaie incinge untul. Pune la prajit chiftelutele. Lasa cam 3 minute pe fiecare parte, pana devin aurii.

Pentru sos, incalzeste supa de pui. Adauga smantana, sucul de lamaie si mararul. Lasa pe foc pana se incalzeste bine.

Serveste chiftelutele cu sosul de marar deasupra.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Chiftele Marar

Articole recomandate

Citeste si despre