Ciupercile umplute cu piept de pui reprezinta reteta perfecta pentru orice masa a zilei, atunci cand esti in lipsa de idei. Sunt foarte satioase si gustoase si reusesc sa satisfaca toate poftele familiei, datorita faptului ca au in compozitie atat legume, cat si carne! Iata o reteta care, cu siguranta, va face toti membrii familiei sa se linga pe degetele!
Timp de preparare
45 min.
Dificultate
usoara
Ingrediente
10 ciuperci mari
150 g piept de pui fiert si tocat cubulete mici
100 g cascaval ras
75 g masline taiate bucatele
1 ceapa tocata marunt
3 linguri de ulei de masline
1 legatura de patrunjel proaspat
1 lingura bulion
piper
sare
boia de ardei (dulce sau picanta, dupa preferinta)
Mod de preparare
Curata ciupercile si scoate-le piciorusele. Intr-un bol separat, prepara umplutura, amestecand puiul cu ceapa, bulionul, maslinele si patrunjelul. Adauga uleiul, boiaua, sarea si piperul si amesteca totul bine.
Umple ciupercile cu acest amestec si asaza-le intr-o tava in care pui, in prealabil, hartie de copt. Lasa ciupercile la cuptor in jur de 15-20 de minute. Scoate-le, adauga deasupra cascavalul ras si mai baga-le la cuptor, inca 10 minute.