Copanelele de pui marinate se pregatesc foarte usor, fiind un fel principal gustos si economic.
Timp de preparare
20 minute+3 ore (marinat)
Dificultate
Usor
Ingrediente
8 copanele de pui
1 lingura sos de rosii
125 g iaurt
2 catei de usturoi
2 linguri ulei
1 lingurita boia
1 lingura zeama de lamaie
10 frunzulite de menta
Mod de preparare
Pune copanelele la marinat pentru aproximativ 3 ore intr-un amestec de bulion, iaurt, usturoi zdrobit, ulei, boia dulce, zeama de lamaie si menta.
Scoate copanelele din aceasta marinata, apoi prajeste-le in ulei cu putina apa si sare.
Scoate copanele din tigaie dupa ce s-au rumenit pe toate partile, apoi lasa-le la scurs pe servete de bucatarie din hartie.
Serveste copanele cu garnitura preferata si o salata de vara.
Tipul bucatariei
Internationala