Vrei sa iti intampini familia cu o masa copioasa si foarte gustoasa? Prepara niste cotlete de berbecut aromate cu verdeturi la cuptor. Se pregatesc usor si au o aroma incantatoare.
Timp de preparare
50 min
Dificultate
usor
Ingrediente
6 cotlete de berbecut
ierburi aromatice: rozmarin, cimbru si menta
2 catei mari de usturoi
2 linguri de ulei de masline
100 ml vin alb
sare si piper
Mod de preparare
Piseaza usturoiul impreuna cu ierburile aromatice si adauga peste ele sare si ulei de masline. Unge cotletele de berbecut cu acest amestec si lasa-le la marinat cateva ore intr-un vas acoperit cu folie de aluminiu.
Dupa ce s-au macerat cotletele, asaza-le intr-o tava de copt, stropeste-le cu ulei de masline si vin alb, asezoneaza-le cu sare si piper, apoi da-le la cuptor pentru 30 de minute. Serveste cotletele de berbecut calde, cu garnitura de cartofi sau unse cu miere de albine.