Creveti cu branza feta

/ / Modificat: 2012-09-18
Creveti cu branza feta

Crevetii cu branza feta se pregatesc dupa regulile bucatariei mediteraneene. Acestia sunt foarte satiosi si nici nu contin prea multe calorii.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

500 g creveti (congelati sau proaspeti)

100 g spanac

1 ceapa medie

200 g feta

verdeata tocata

100 ml ulei de masline

sare

piper

Mod de preparare

Pune uleiul de masline la incins, apoi soteaza ceapa si mararul usor.

Spala spanacul, taie-l marunt si adauga totul in vasul peste ceapa si marar.

Lasa compozitia la foc mic, circa 15 minute, apoi adauga crevetii.

Toarna aceasta compozitie intr-un vas pentru cuptor, presara deasupra branza feta si adauga sare si piper, dupa gust.

Lasa preparatul la cuptor la foc mediu circa 10 minute.

Se serveste fierbinte.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Creveti

Articole recomandate

Citeste si despre