Prepara pentru weekend o cina savuroasa, mediteraneeana: creveti cu ghimbir si usturoi. Acestia sunt o mancare rafinata, usoara, foarte hranitoare si nici nu contin foarte multe calorii.
Timp de preparare
35 de minute
Dificultate
usor
Ingrediente
400 g creveti mari, decorticati
2 linguri de ulei de masline
3 catei de usturoi
1 bucata de ghimbir proaspat
2 ardei iuti rosii proaspeti
1 lamaie
1 legatura de patrunjel
sare si piper macinat
Mod de preparare
Incinge uleiul de masline si caleste usturoiul impreuna cu ghimbirul si ardeii rosii iuti, aproximativ 4 minute. Stoarce peste ingrediente si lamaia, adauga patrunjelul tocat marunt, apoi amesteca bine compozitia pana cand se omogenizeaza.
La final asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Serveste crevetii cu ghimbir si usturoi cu paine italieneasca si cu cat mai mult sos.