Fasole cu ciolan

/ / Modificat: 2012-09-24
Fasole cu ciolan

Fasolea cu ciolan este un preparat satios, care se serveste mai ales in anotimpul rece.

Timp de preparare

120 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

500 g ciolan afumat

5 linguri ulei

500 g fasole alba

2 cepe

2 morcovi mici

2 ardei

600 ml suc de rosii

sare

piper

patrunjel

cimbru

Mod de preparare

Fierbe fasolea la oala sub presiune presiune impreuna cu ciolanul si morcovii.

Caleste ceapa si ardeii taiati bucati mari, apoi adauga sucul de rosii. Amesteca fasolea si carnea curatata de pe ciolan cu sosul preparat mai sus. Lasa totul sa clocoteasca circa 10 minute, timp in care vei amesteca incontinuu pentru a nu se prinde, apoi pune piperul, cimbrul si, dupa ce se racoreste un pic, patrunjelul.

Trucuri

Pentru ca fasolea sa se fiarba mai usor, poti sa o lasi la hidratat cu o seara inainte, in apa rece.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Taguri Fasole

Articole recomandate

Citeste si despre