Mancarea de fasole verde cu pui este una dintre retetele de sezon, potrivita pentru a fi inclusa intr-o dieta hipocalorica.
Timp de preparare
30 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
1 kg fasole verde
2 cepe
1 legatura ceapa verde
300 g rosii decojite
usturoi
sare
piper
1/2 kg pulpe de pui
verdeata proaspata (marar, patrunjel)
Mod de preparare
Spala pulpele de pui, apoi aseaza-le intr-o tava cu putina apa si da-le la cuptor.
Fasolea curatata de ate, spalata si rupta in bucati o pui in cratita unde ai calit ceapa. Adauga apa calda si lasa sa fiarba totul circa 15 minute.
Adauga in mancarica rosiile decojite si usturoiul. Potriveste mancarea de gust, adaugand sare si piper.
Presara verdeata proaspata peste mancare.
Serveste fasolea alaturi de bucati din puiul copt in tava.
Tipul bucatariei
Internationala