Fructe de mare cu orez si dovlecei

/ / Modificat: 2014-05-12
Fructe de mare cu orez si dovlecei

Fructele de mare cu orez si dovlecei sunt o mancare perfecta pentru cina. Sunt usoare, satioase, sanatoase si nici nu contin foarte multe calorii.

Timp de preprare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

160 g orez

2 dovlecei medii

3 rosii

1 ceapa mare

1 ardei gras rosu

400 g fructe de mare

40 g margarina

1 legatura de patrunjel proaspat

sare si piper

Mod de preprare

Spala orezul si lasa-l deoparte. Curata dovleceii si da-i pe razatoare, taie ceapa marunt, apoi si ardeiul gras, si rosiile. Amesteca orezul cu dovleceii, ceapa, ardeiul, rosiile, fructele de mare si patrunjelul intr-o tava inalta.

Adauga margarina si toarna peste ele 500 ml de apa. Da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 25-30 de minute.

Serveste fructele de mare calde, presarate cu cascaval ras sau cu putina zeama de lamaie.

Taguri Fructe de mare

Articole recomandate

Citeste si despre